Produkter
Totalt antall treff i produkter:
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Glutenfri mel

Gluten er et protein som trigger fordøyelsesbesvær hos personer med cøliaki eller glutenintolleranse. Problemene skyldes en reaksjon fra kroppens immunsystem som gir en betennelse i tynntarmen. Reaksjonen er skadelig og cøliakere bør unngå gluten fullstendig selv om de ikke merker så mye til symptomene. Mange lever med cøliaki uten å vite det ifølge LHL. Vi finner gluten først og fremst i hvete, rug, bygg og spelt. Gluten har særegne egenskaper som gjør den uunnværlig i enhver luftig bakst. Men det er mange alternative korn, mel og stivelse som fra naturens side ikke inneholder gluten. 

Les merVis mindre
kr 65.00
Økologisk fettredusert kokosmel er et glutenfritt, fiberrikt og næringsrikt mel laget av ferske, økologiske kokosnøtter. Perfekt for baking, matlaging og smoothies – gir en mild kokossmak og et sunt alternativ til...
kr 74.00
Sukrin Proteinbrød er et næringsrikt og proteinrikt alternativ til vanlig brød, med hele 15 g protein og kun 2 g karbohydrater per skive. Det er glutenfritt, fiberrikt og enkelt å lage – tilsett vann, rør og stek....
kr 74.00
Sukrin Fiberbrød er et lavkarbo, glutenfritt og fiberrikt brød med hele 8,5 g fiber per skive. Det er enkelt å lage – bare tilsett vann, rør og stek! Perfekt for deg som ønsker et sunnere alternativ til vanlig brød,...

Meny

Innstillinger

Du må logge inn først

Logg inn